FLORABOTANICA Balenciaga

Jeg var på flyplassen i Spania for noen få dager siden, da oppdaget jeg at både Robert Pattinson og Kristen Stewart har blitt "parfyme-modeller"! Robert har jo blitt Diors nye ansikt, mens Kristen er med i Balenciaga's nye Florabotanica parfyme kampanje.

Kristen sier: "I was never the one wearing my mom's perfume and trying to be sexy. I was like hanging out with my brothers and doing the opposite of that."

Jeg luktet på parfyme, men den var desverre ikke helt meg.. Uansett så er bildene av Kristen og designet utrolig fint :)

2 kommentarer

Erle

12.10.2013 kl.01:15

Kult!

Benedikte

21.10.2013 kl.15:21

Hei:) om du vet hvor jeg kan kjøpe "Twilight Forever "?:)

twilight0news

18.11.2013 kl.17:29

Benedikte: jeg tror man får kjøpt den på Amazon.com! Søkte den opp på cdon.com, men der har de den ikke..

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

17, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på snart 17 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! -Fremover kommer jeg til å blogge for det meste om det nye som skjer rundt skuespillerne fra Twilight, siden det dessverre ikke er så mye som skjer rundt Twilight lenger.. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits