10 ting du ikke visste om Twilight

10 ting du kanskje ikke visste om den første filmen i The Twilight Saga!
1: Over 5000 skuespillere kom på audition for rollen som Edward Cullen, men Robert Pattinson gikk selvfølgelig av med seieren!

2: Kellan Lutz, Ashely Greene og Robert Pattinson tok dansetimer for å kunne bevege seg grasiøst som vampyrer.

3: Kristen Stewart var anbefalt som Bella Swan, av sin medspiller Emile Hirsch i "Into the Wild".

4: Robert Pattinson hadde ikke lest eller hørt om Twilight Sagaen, han meldte seg på audition fordi han syntes at Kristen Stewarts prestasjon i "Into the Wild" var så bra.

5: Kristen likte ikke sangen de spilte under ballscenen, og foreslo derfor sagen "Flightless Bird, American Mouth" av Iron & Wine som de faktisk bestemte seg for å bruke.

6: Cam Gigandet prøvespilte for Emmett, men ba om å få spille James istedenfor. Det fikk han.


7: Når Carlisle biter Edward hvisker han noe i øret hans. Første gangen hvisker han "I`m sorry", så "My son" og femte gang begynte han å kjede seg litt så da hvisket han "You`re sexy", og det er det han hvisker på filmen.

8: De første scenene som ble spilt inne var baseballscenen og ballettscenen, fordi Cam måtte forlate settet pga en annen film.

9: Det tok 48 dager å spille inn hele filmen.

10: Nikki Reed (Rosalie Hale) og Jackson Rathbone (Jasper Hale) lærte å spille baseball venstrehendt før innspillingen.


4 kommentarer

Erle

11.08.2013 kl.13:49

Så artig :)

Meg

12.08.2013 kl.14:24

Nr 7? haha!

Benedikte

15.08.2013 kl.20:02

Om du kan blogge mer om Robert Pattinson og Kristen Stewart:) <3

Fredrikke

16.08.2013 kl.14:56

Nr.7 var morsom, lurer på hvordan Robert klarte og holde fjesutrykket når han sa You're sexy.. Jeg ville begynt og le meg i hjel.

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

16, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på snart 17 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! -Fremover kommer jeg til å blogge for det meste om det nye som skjer rundt skuespillerne fra Twilight, siden det dessverre ikke er så mye som skjer rundt Twilight lenger.. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits