Kristen Stewart er fra seg av sjalusi

Forholdet mellom Kristen og Robert ble bare dårligere og dårligere etter at Kristen var utro med Rupert Sanders, og de avsluttet forholdet for et par måneder siden..
Robert skal ha ryktes å gått videre og datet flere den siste tiden. Mens Kristen derimot skal ha problemer med å glemme han. Ifølge kildene skal Kristen være rasende over at han dater Riley Keough, en av hennes beste venner. Hun er fra seg av sjalusi og skal ha sendt både Robert og Riley flere meldinger.

- Kristen er rasende og bombarderer Robert med sms og ringer Riley hele tiden. Men hverken Robert eller Riley svarer på Kristens henvendelser, sier en kilde til Grazia Magazine.

- Robert kjenner Riley gjennom Kristen. Nå er de mer eller mindre umulig å skille dem fra hverandre og har hatt flere private stevnemøter hjemme hos Robert i Los Angeles, forteller kilden videre til Grazia.

Kristen forstår at forholdet er over, men blir fortvilet og såret av å se han sammen med en av hennes beste venner.

4 kommentarer

Erle

03.08.2013 kl.22:42

Jeg synes det er greit å gå videre, men å date en av hennes bestevenner, det burde ha vært ulovelig!!!

Jeg håper fortsatt på at Kristen og Robert ender opp sammen :)

Fredrikke

06.08.2013 kl.23:36

Enig,liksom, det er jo lov til og prøve og gå videre, men og date bff'en hennes, og ta henne med på bursdagsbesøket hennes, er bare feil. Det var slemt, både med robert og hun andre veninna. Hun vet jo at Kristen blir lei seg. Jeg blir sur.....

Ars

08.08.2013 kl.15:25

Ja, det er jo noe av det dummeste og "slemmeste" man kam gjøre!!

Det er jo greit at han går videre, og hvis han apsolutt må ta en av kristen beste vender så kan han og venninna i værtfall vente litt sånn at begge har kommet seg videre for kristen har det jo fortsatt vondt!!

Meg

12.08.2013 kl.14:21

Jeg er på Roberts parti her. Jeg mener Kristen var utro. Jeg synes IKKE at hun fortjener han. Så jeg synes ikke synd på henne. Det var hennes egen feil, så hun må bare takle det synes jeg.

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

16, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på snart 17 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! -Fremover kommer jeg til å blogge for det meste om det nye som skjer rundt skuespillerne fra Twilight, siden det dessverre ikke er så mye som skjer rundt Twilight lenger.. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits