Kristen Stewart gets Ink`d

Flere bilder av Kristen Stewart på Pride & Glory Tattoo i Nashville oversvømmet på nettet! Kristen har alltid vært flink til å holde alt hemmelig, så det er ingen som har noen anelse om hva hun har tatovert, bare at den er på håndleddet.. Det er bilder som viser oss at hun har vært innom, men et bedre bilde av tatoveringen er vi nok bare nødt til å vente på.

kristen stewart tattoo nashville

Kristen Stewart Tattoo

 

Hva tror dere at hun har tatovert?Én kommentar

Erle

24.06.2013 kl.18:40

Jeg ville ha tatovert en stjerne eller noe der, men jeg tror kanskje hun har tatovert noe med twilight som et minne eller noe :)

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

16, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! Er du en stor fan av Twilight, vil lese det nyeste og finne ut mer? Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får du nyheter og fakta om Twilight og skuespillerene hver eneste dag. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits