Det er over!

Det ser nå ut til at forholdet mellom Kristen Stewart og Robert Pattinson er over..
Flere amerikanske nettsider skriver at de har gått hvert til sitt.
UsMagazine skriver:
- De har hatt problemer i forholdet, og den siste tiden har vært preget av mye krangling. Det er slutt mellom dem nå.

Ifølge Daily Mail skal Kristen ha flyttet ut og bor nå hos noen venner i nærheten av sitt tidligere hjem. Hun skal også ha blitt observert i området.

Da Robert fylte 27 år skulle de ut for å feire, men det endte opp med en stor krangel. Det spekuleres ennå om var den som forårsaket nok et brudd. Senere skal Kristen ha blitt observert hjemme hos en venn.
X17online.com skriver:
- Kristen gikk frem og tilbake over gulvet, samtidig som hun røyket sigaretter. Hun så veldig opprørt ut, og snakket på telefonen i nesten en time. Jeg vil gjette på at hun snakket med Rob. Hun brukte veldig mye kroppsspråk, som om hun prøvde å forklare noe. Hun ble frustrert og virket veldig emosjonell, forklarer X17-fotografen til nettsiden.

Én kommentar

thefreddygirl

27.05.2013 kl.12:50

:-(

Men de passet sååååå godt sammen !

hmp...

Vi kan ringe de og hjernevaske de og si at de elsker hverandre!

Ba boom, problem løst

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

16, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! Er du en stor fan av Twilight, vil lese det nyeste og finne ut mer? Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får du nyheter og fakta om Twilight og skuespillerene hver eneste dag. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits