Apotamkin

Jeg er nok ikke den første som har søkt opp "Quileutes Legends" på google - det samme som Bella søkte på i Twilight, for å finne ut mer av det Jacob fortalte henne. Jeg søkte på det en gang for lenge siden, men ble ganske skuffet da sidene ikke fantes. For nettsiden er bare laget spesielt for filmen, og aldri lagt ut på internett. Nettsiden er laget som en slags HTML-fil eller noe som er lagret på dataen (ikke at jeg kan så mye om sånt). 
Senere så har jeg blitt litt interessert i å finne ut mer om Apotamkin, som det finnes mye spennende artikler om på nettet. Apotamkin var en vampyr lignende skapning i indiansk mytologi. Men på noen nettsider står det at denne skapningen hadde ingenting å gjøre med vampyrer, men at det var et sjøuhyre som dro folk, spesielt uforsiktige barn, ned i vannet og spiste dem. Det står også at denne myten er laget for å skape frykt i barn, for å hindre at de går til farlige områder alene.

Hvis dere søker på Apotamkin på google, så kan dere finne mye annet spennende.


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

16, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! Er du en stor fan av Twilight, vil lese det nyeste og finne ut mer? Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får du nyheter og fakta om Twilight og skuespillerene hver eneste dag. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits