Nikki Reed`s first appearance on Ellen

Her er en video fra Nikki Reeds første gang på Ellen Show, hvor hun ble intervjuet om hennes første film Thirteen!

*

Nikki og Catherine Hardwicke (regissør av Twilight) skrev manuset til Thirteen sammen. Thirteen er også filmen hvor Nikki debuterte som både skuespiller og manusforfatter.
Følg linken for å se traileren til filmen: http://www.youtube.com/watch?v=7yxrc2W-czA


Flere som synes at hun ikke har forandret seg så mye siden hun var 15 år? Fortsatt utrolig pen!

Én kommentar

Erle

22.04.2013 kl.23:17

Jeg syntes hun har forandret seg kjempemye!! Jeg ser jo nesten ikke at det er henne på videoen... Men hun er råpen uannsett, da :)

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

16, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! Er du en stor fan av Twilight, vil lese det nyeste og finne ut mer? Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får du nyheter og fakta om Twilight og skuespillerene hver eneste dag. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits