Lesberykter om Kristen Stewart!

Robert Pattinson er for tiden i Australia for å spille inn sin nye film. Han har nektet Kristen Stewart å besøke han i Australia, for han ønsker fullt fokus på filminnspillingen.
Kristen bruker da all sin tid sammen med en ny kvinnelig venninne, som har nå blitt bekreftet at er Katy Perrys assistent Tamra Natisin.Det skal nå gå rykter om at det er en romanse mellom de to:

"Robert vil fly i taket når han ser bildene av Kristen og Tamra. Det er tydelig for alle vennene hennes at det er en romanse som bygges opp mellom de to," forteller en kilde til The National Enquirer.

De to venninnene skal ha tilbrakt tid sammen en sen kveld på Hollywood's Hotel Cafe tidligere denne måneden;

"De kom sammen og tilbrakte hele kvelden med hverandre. Etter noen få timer dro de sammen. Den siste tiden har Kristen og Tamra tilbrakt all sin tid med hverandre."

Alle Kristens venner begynner nå å tro at hun følger i sine mors fotspor. Moren Jules skilte seg fra sin ektemann i 2019 og flyttet senere inn med en annen kvinne.

 

Selv velger jeg og ikke tro på disse ryktene. Det virker bare som om Kristen har fått seg en ny venninne, og det er ikke så veldig uvanlig at to venninner tilbringer mye tid sammen og går på cafe!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

16, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! Er du en stor fan av Twilight, vil lese det nyeste og finne ut mer? Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får du nyheter og fakta om Twilight og skuespillerene hver eneste dag. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits