Stephenie Meyer om utroskapsskandalen

Stephenie Meyer forteller nå hva hun synes om utroskapsskandalen og dens konsekvenser!"Noen skuespilllere vil være verdensberømte, ha et kjent navn, og selv om de kanskje finner ut at det medfører en hel del negative ting, er det det de har lyst til. Sånn er det ikke for Kristen og Robert. Og det er det som gjør det hele så ironisk og tragisk," sier Meyer til The Times ifølge US Magazine.

"Jeg tror bare ikke at de liker den delen av det å være berømt så godt som andre gjør. Og jeg forstår det kjempegodt, for det hadde ikke vært min greie heller," sier hun videre.

Det er dette som har fått Stephenie til å kjenne på skyldfølelsen:

"Samtidig - og det er her skyldfølelsen kommer fra - har det skapt dette rolige, fredfulle stedet for meg. De har fått all oppmerksomheten, og det har jeg dårlig samvittighet for."

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

16, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! Er du en stor fan av Twilight, vil lese det nyeste og finne ut mer? Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får du nyheter og fakta om Twilight og skuespillerene hver eneste dag. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits