Nikki Reed maler påskeegg!

Følg Nikki Reed på Instagram; iamnikkireed

2 kommentarer

Martine

01.04.2013 kl.02:19

Hei snille deg! Jeg trenger din hjelp, fordi jeg må få noen flere lesere til i morgen... så jeg håte at du kunne ta en liten titt innom.. Og kanskje orke åskrive noen spørsmål til spørsmålsrunden min!? Tusen takk pene deg!

Christine

05.04.2013 kl.17:58

Heisann! Elsker denne siden så sykt mye! Elsker spesielt at jeg synes du tar leserne på alvor ved å lage bloggen så sykt bra som du gjør. Altfor mange blogere bare skriver masse vås og tror folk skal like det, men det gjør ikke folk! Jeg brukte å ha blogg tidligere men ikke nå lenger fordi jeg fikk så mye ekle kommentarer at jeg bare ikke orket mer. Men du må aldri gi deg! For da vinner de dumme. Ikke la det skje, ok? :) DU er så bra. Men jeg har noe til deg. Det er en konkurranse hvor du kan vinne så mye redbull du greier å drikke i et helt år! Det er perfekt for meg for jeg er helt avhengig av energi drikke så jeg håper jeg vinner, men kanskje du har mer hell? :D Se lenken min for konkurransen :-)

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

16, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! Er du en stor fan av Twilight, vil lese det nyeste og finne ut mer? Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får du nyheter og fakta om Twilight og skuespillerene hver eneste dag. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits