Movietime - Breaking Dawn part 2

I går hadde venninnen min og jeg en liten filmkveld hjemme i stua. Vi så selvfølgelig Breaking Dawn part 2! Filmen er så utrolig bra, tror at jeg aldri kommer til å gå lei den.

-Et bilde fra min Instagram!
Følg meg gjerne; Sandraskoglii

2 kommentarer

Erle

23.03.2013 kl.10:20

Det var råkult! Æ har sett filmen nesten tusen ganger allerede, å trur fortsatt at æ ikke kommer til å gå lei den :)

iloverobb<3<3

24.03.2013 kl.10:48

Hadde film kveld forige søndag :) <3 du e en så god blogger at du må blogg meire for FOR DU E SÅ GOD BLOGGER. du kan jo lag et sånn film ting der du skriv ka du meina og filmen osv.

for du e så god

Hilsen Ragnhild som elSKA rp

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

16, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! Er du en stor fan av Twilight, vil lese det nyeste og finne ut mer? Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får du nyheter og fakta om Twilight og skuespillerene hver eneste dag. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits