Golden Raspberry Awards - Twilight "vant" de fleste prisene!

Golden Raspberry Awards ble holdt den 23. februar, hvor det ble kåret den verste filmen og verste skuespiller. Som jeg tidligere har skrevet så var Breaking Dawn part2 nominert til mange av prisene, og Twilight-gjengen "vant" også de fleste kategoriene!
Jeg kan ikke si meg helt enig i disse kåringene, siden filmen også har vunnet nesten de samme prisene for beste film og skuespillere, under både People`s Choice Awards og Teen Choice Awards. Twilight-filmene har som regel stukket av med de fleste beste prisene siden den første filmen kom ut. Så dette kan ikke helt stemme, for det er nok mange andre dårlige filmer de kunne valgt istedet for Breaking Dawn part2.

Her er kåringene:
Verste film: «Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2.»
Verste kvinnelige hovedrolle: Kristen Stewart i «Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2.»
Verste mannlige birolle: Taylor Lautner i «Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2.»
Verste samling skuespillere: Alle i Twilight..
Verste regi: Bill Condon i «Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2.»
Verste remake, rip-off eller oppfølger: «Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2.»
Verste filmpar: Taylor Lautner og Mackenzie For i «Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2.»
 


3 kommentarer

Anonym

06.03.2013 kl.15:21

Haaalo! De folka som dømmer er seriøst helt... ja, de har IKKE god filmsmak. Veldig ufortjent ettersom jeg syntes breaking dawn part 2 var den beste filmen 2012.

Ary

07.03.2013 kl.16:22

Ja ingen sier at twilight er dårlig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

10.03.2013 kl.00:21

Jeg synes til å med at dt var den beste filmen ever :P men så er dt jo de som bestemmer som ikke kan noe med va som er bra film :(

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

16, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! Er du en stor fan av Twilight, vil lese det nyeste og finne ut mer? Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får du nyheter og fakta om Twilight og skuespillerene hver eneste dag. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits