Lite Twilight nyheter!

Jeg beklager at jeg ikke blogger så ofte lenger, men etter at den siste filmen kom ut og "Twilight-eventyret" var over, så har det ikke vært så veldig mange flere nyheter. Så jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal blogge om lenger, siden denne bloggen egentlig skal handle om Twilight..
Men dere kan godt komme med noen forslag til hva jeg kan blogge om, hvis dere vil!
Jeg har tenkt noen ganger på om det er noen vits i å blogge på den bloggen noe mer, siden det ikke er så mye å blogge om. Men jeg har ikke så lyst til å gi meg ennå, for nå har jeg snart blogget på denne bloggen i 3 år. Så hvis dere har noen ideer, så er det bare å komme med de ;)

 

9 kommentarer

Ary

14.02.2013 kl.20:07

Bloggen er kjempe bra så du må ikke slutte!!:-D

Du kan jo kanskje legge ut noe om kriste og Robert :-)

Ary

14.02.2013 kl.20:08

Ops mente kristen

Benedikte

15.02.2013 kl.00:06

Fortell mer om deg og du kan godt lage historier eller lage forsetter følger på twilight, hvordan du vil at twilight skal forsette😊

Du kan vise oss hvilke twilight ting du har😉

Leah Twilight Lover

15.02.2013 kl.15:00

Du kan kanskje blogge om de som spiller i twilight, hva de planlegger for fremtiden, hvilke filmer de er med i nå, osv. Og kanskje du kan blogge om de skuespillerne som ikke akkurat er i hovedrollen, som de som er i voltirene og sånn :-)

Twihard

15.02.2013 kl.22:26

Du må ikke slutte.. Det er så bra blogg

Blogg om livene til skuespillerne, hva de gjør og sånn..

Bare IKKE slutt

iloverobb<3<3

16.02.2013 kl.11:37

Du kan lage en historie om twiliht

Andrea

18.02.2013 kl.14:03

Hvilke religioner har Rob og Kristen

Marte

18.02.2013 kl.19:28

Hei, du kunne jo blogge om hvilken filmer twilight folka skulle vere med i fremtiden foreksempel....

Arosha

18.02.2013 kl.21:39

Du kunne ha skrevet om hvordan hver ''cullen'' ble til en vampyr, og litt om livet deres før de ble en vampyr. Og gjerne om forskjellige ''covens''/ familier, og volturi medlemmer. Info om dem, bilder. Kanskje du kunne legge ut et innlegg der du spør hvem du kan skrive om først, begynne med cullens, så over til volturi og alle de andre familiene.

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

16, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! Er du en stor fan av Twilight, vil lese det nyeste og finne ut mer? Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får du nyheter og fakta om Twilight og skuespillerene hver eneste dag. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits