Twilight Cast

For en herlig gjeng!

6 kommentarer

iloverobb<3<3

08.02.2013 kl.17:31

Hei

vi e tre på mellomtrinnet og så film i dag. Det var min tur og velge film og eg valgte eclipse. Etter vi hadde sett den sa det at den hva fæl og de aldri skulle se en twiliht film ever i sitt liv hva burde jeg gjøre? hvorfor tror du at de ikke likte filmen seff de e jo gutta men det e mange som lika twiliht for det. det e jo mange gutta som ser det, de sa at de likte ikke romansa men eclipse e jo ikke så romantisk og vi på skola ha nu sett en romantisk film på skola og da sa de jo ingenting ogde har jo mange sånner filma heime hos seg. æ ana ikke ka eg skal gjør skal eg nestegang eg skal velg ha med en twilihtfilm eller skal eg ta med en anna en??

Leah Twilight Lover

08.02.2013 kl.20:26

iloverobb<3<3: Jeg synes du skal velge hva du vil, det er vel ditt valg!

iloverobb<3<3

08.02.2013 kl.21:12

Ja men eg får så kjeft av de da viss eg tar med en romatisk film også får eg da kjeft av læreren for at eg har med en film som de ikke vill se og eg ana ikke ka eg skal ta med meg da

Anne

12.02.2013 kl.16:39

Hvilke relegioner har twilight-stjernene???

twilight0news

13.02.2013 kl.22:35

iloverobb: Det er noen som bare ikke liker Twilight filmene, og jeg tror de bare må få lov til å like hvilke filmer de vil ;) Men siden det var din tur til å velge film denne gangen, så synes jeg det var helt riktig at du tok med en film du likte selv. Men neste gang kan du jo kanskje ta med en annen film du liker, som de andre liker også :)

twilight0news

13.02.2013 kl.22:41

Anne: Jeg er ikke sikker på hvilke religioner alle Twilight-stjernene har, men det kan du jo sikkert enkelt søke opp på google ;)

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

16, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! Er du en stor fan av Twilight, vil lese det nyeste og finne ut mer? Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får du nyheter og fakta om Twilight og skuespillerene hver eneste dag. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits