Månedens Twihard!

Jeg er egentlig litt overrasket over at ikke flere av dere store Twilight fans ble med i denne konkurransen, for det var veldig få. Ved å bli med i denne konkurransen har du kanskje muligheten til å vise andre hvor stor fan du er!
Jeg tenkte at jeg skulle avslutte konkurransen i morgen og kåre en vinner, så nå er det virkelig siste sjanse :) Bli med da!

Dere finner konkurransen lengre ned på bloggen. Det er bare å sende en e-post til sandraskogli@hotmail.com, med svar på sp. målene som du finner i innlegget med konkurransen!

5 kommentarer

Asseline

31.01.2013 kl.23:29

Nydelig blogg du har :)

Fredrikke

01.02.2013 kl.11:49

Har Sendt Min Twihard Deltagelse

Leah Twilight Lover

01.02.2013 kl.13:39

Må man ha E-post får å være med?

ForeverTwiHeart

01.02.2013 kl.14:15

Du.. må mann ha blogg for å være med? xD Siden har sluttet litt med bloggingen, for er mer aktiv på instagram xD

twilight0news

01.02.2013 kl.18:19

ForeverTwiHeart: Nei, det må man ikke ;)

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

16, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! Er du en stor fan av Twilight, vil lese det nyeste og finne ut mer? Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får du nyheter og fakta om Twilight og skuespillerene hver eneste dag. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits