Kristen og Robert legger alt drama bak seg!

Kilder forteller nå at Kristen Stewart og Robert Pattinson gjør alt for å gå videre sammen og legge hele utroskapsskandalen bak seg!

Ifølge en ny "Hollywood Life report" skal de være klare for å flytte sammen igjen, og er nå på utkikk etter et hus i London.  
Kilden skriver, "Robert told Kristen that if she wants to make things work, she`s going to have to accept that he wants to spend much more time in London."
"They decided to base themselves in Richmond, South-West London, so Robert can be close to his parents home in Barnes."
HollywoodLife.com skriver at de vil ha et sted å bo i New York også, og at de kommer til å selge huset i Los Angeles. 

Kristen og Robert feiret julen hver for seg, men allerede den 28. desember forlot Kristen familien sin for å fly til London. Den 31. desember ble hun og Robert sett sammen på T-banen i London, sammen med mange av Roberts venner. De siste årene har de feiret  nyttårsaften sammen på Isle of Whight sammen med venner, og det gjorde de i år også.


De ble sett sammen på Mestizo Restaurant på nyttårsaften før de dro videre til Isle of Whight.

Én kommentar

Leah Twilight Lover

08.01.2013 kl.20:11

Er så glad for at de er sammen igjen! <3<3

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

16, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! Er du en stor fan av Twilight, vil lese det nyeste og finne ut mer? Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får du nyheter og fakta om Twilight og skuespillerene hver eneste dag. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits