Bilder fra midnattspremieren!

Her kommer noen bilder fra midnattspremieren på Breaking Dawn part 2 i Colosseum.
Beklager for at jeg ennå ikke har fått lagt ut mine egne bilder fra intervjuet på God morgen Norge eller førpremieren, men verken daten min eller minnekortet har vært særlig samarbeidsvillige, så jeg prøver fortsatt å få lastet over bildene. Skal prøve å få lagt ut bildene så fort som mulig!


Her sto jeg nesten helt foran i to timer, men høye heler og kort kjole! Holdt på å fryse ihjel og folk dyttet som bare det, fikk nesten ikke puste.. Måtte bli dratt ut fra klyngen etter at Nikki og Jackson hadde gått inn, hehhe.. Men absolutt verdt det, for jeg fikk nærbilder og autografer av dem begge :))


Syntes så synd på Nikki Reed siden hun frøys så veldig, men hun stilte likevell opp for bilder uten jakke!Jackson Rathbone var så utrolig hyggelig! Her blir han intervjuet utenfor Colosseum.

Tooji var konferansier i år ogsåBilder fra Twilight -Norge

9 kommentarer

pusegutten96

20.11.2012 kl.11:34

Hei!

Vil du ta en titt på bloggen min? Kom gjerne med tips til hvordan jeg kan forbedre bloggingen min :)

Fin blogg forresten!

Andrea

21.11.2012 kl.13:58

Hvor er du på det øverste bildet???

Nora

21.11.2012 kl.20:09

Jeg har hørt at Kristen og Robert skal ha barn!! Er hun gravid? Er det sant??!!! :D<3

Og at Kristen har tryglet Rob til å gifte seg med henne? Er dette også sant?? :D

Nora

23.11.2012 kl.17:16

Å! Foresten! Twilight-fans... Jeg har lurt på hva de kalles, fordi jeg har både "twilighter", "twiheart" og "twihard" så jeg bare lurer på hvilken som er "best" å bruke eller hvilken du liker best?<3

Elsker bloggen din!<3<3 er innom hver dag :) <3

twilight0news

24.11.2012 kl.14:24

Andrea: Jeg står litt mer til høyre, så tror jeg akkurat ikke er kommet med på dette bildet ;)

twilight0news

24.11.2012 kl.14:37

Nora: Jeg har lest dette jeg også, men det er ikke alltid at kildene stemmer.. Og Kristen og Robert har ennå ikke bekreftet dette! Også har vi jo hørt rykter om dette før også, men det stemte ikke ;)
(jeg skal lage et innlegg om dette)

twilight0news

24.11.2012 kl.15:06

pusegutten96: Takk, hahah!

Cecilie

25.11.2012 kl.15:33

Åh, Nikki<3 Stor fan.

twilight0news

03.12.2012 kl.22:08

Nora: Twihards er de som er de største fansene, og jeg kaller meg selv for en twihard!
Takk ;)

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

16, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta og mye mer! Er du en stor fan av Twilight, vil lese det nyeste og finne ut mer? Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får du nyheter og fakta om Twilight og skuespillerene hver eneste dag. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits