Breaking Dawn Part2 premiere i LA

I går, mandag 12.11, var det premiere på Breaking Dawn Part 2 i Los Angeles i USA!

Kristen Stewart og Robert Pattinson viste seg sammen offentlig for første gang etter utroskapsskandalen, da de dukket opp sammen for å gå på den røde løperen. De ble tatt bilder av sammen og de tok seg god tid til å skrive autografer. 

-For å være ærlig, er dette en helt uvirkelig tid. Jeg prøver å suge det til meg, jeg forsøker å være til stede, sier Kristen til avisen LA Times.
-Det er en underlig opplevelse. Derfor ventet jeg med å se filmen til i kveld. Det er så annerledes å se den sammen med fans, i stedet for på en DVD, sa Robert.

Med sine brune lokker lekkert samlet til den ene siden strålte Kristen i en gjennomsiktig stroppeløs kjole i nude, mens Robert så ut som en ekte kjekkas i sin grønne dress. Paret holdt godt rundt hverandre under fotoseansen, og Stewart strøk Pattinson kjærlig over ryggen flere ganger, skriver US Weekly.

Klikk for neste¨
Klikk for neste
Klikk for neste
Klikk for neste
Klikk for neste
Klikk for neste
Hva synes dere om Kristens gjennomsiktige kjole?

Gå inn på Se og Hør for å se en video fra premieren!!

Én kommentar

Ann-Elin

14.11.2012 kl.01:00

Liker! Håper de blir sammen igjen, eller, at de er sammen igjen :-)

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

15, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på snart 16 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta, den kommende filmen - Breaking Dawn part 2 og mye mer! Er du en stor fan av Twilight, vil lese det nyeste og finne ut mer? Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får du nyheter og fakta om Twilight og skuespillerene hver dag. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits