Twiday!

Det arrageres Twilight maraton i Oslo allerede i dag og i morgen. Twilight og New Moon bli vist i dag, Eclipse og Breaking Dawn part 1 vises i morgen.
Beklager for at jeg ikke blogget om dette litt før, for nå er det jo litt forsent å få sett de to første filmene.. Men dere har jo fortsatt muligheten til å få sett Eclipse og breaking Dawn part1.
Gå inn på Oslokino for å kjøpe billetter!

Twilight - Evighetens kyss The Twilight Saga: New Moon 
The Twilight Saga - Eclipse Karakterplakat av Bella og Edward fra The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

15, Gran

Hei, velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på snart 16 år. Jeg elsker Twilight, liker å finne ut nye ting om skuespillerene og filmene, og deretter dele det med andre Twilight fans. Så på denne bloggen kan du lese om stjernene i Twilight, fakta, den kommende filmen - Breaking Dawn part 2 og mye mer! Er du en stor fan av Twilight, vil lese det nyeste og finne ut mer? Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får du nyheter og fakta om Twilight og skuespillerene hver dag. ____________________________________ En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits