Nå kommer svarene på Twilight-spørsmålsrunden!!

 

 • Hva er det beste du vet om twilight? All den faktaen om skuespillerene du finner på nettet, det å lese bøkene og alt sammen egentlig.

 •  Hva fikk deg til å starte med twilight blogg? :-) Jeg fant masse fakta om Twilight på nettet hver eneste dag, og så hadde jeg lyst til å skrive ned alt, fordi jeg intereserer meg så for det. Men var først ikke helt sikker på hvor jeg skulle gjøre det. Så fant jeg ut at jeg hadde lyst til å lage en blogg om Twilight, for å ha et sted å skrive ned alt og samtidig skrive fakta om alle skuespillerene og alt om Twilight til alle twilight-fans som leser bloggen. Så da bestemte jeg meg for å lage denne bloggen.

 •  Hvorfor begynte du å blogge? Jeg begynte først med en vanlig blogg om meg selv, fordi så mange av vennene mine hadde det. Og hvorfor jeg begynte å blogge på Twilight-bloggen har jeg allerede svart på.

 • Hvilken hår farge har du på håret? Dette har egentlig ikke noe med Twilight å gjøre, men jeg har brunt, lyst hår.

 • Liker du best jacob eller Bella? Liker Bella og Jacob like godt egentlig, men Bella.

 •  Hva heter fav. filmen din uten om twilight? Nå er jo fav. filmene mine Twilight, men elsker filmen Dear John, den er så fin og ganske trist.

 •  Hva heter twilight fav. filmen din? Til nå så er det «Eclipse», tror jeg. Fordi «Twilight» er mer vanlig enn de to andre filmene, og i «New Moon» drar Edward fra Bella. Så da blir det «Eclipse.»

 •  Hva heter fav sangen din? Fra Twilight filmene så er det, `Impossibility` fra «New Moon» og `Wedding Plans` fra «Eclipse».

 • Har du noen musikk forslag til meg?:-) Fra Twilight, så er det de jeg har skrevet. Eller så liker jeg `Funhouse` av P!ink, Cooler Than Me av Mike Posner, Not Fair av Lily Allen, Party At A Rich Dude`s House av Ke$ha og Dancing With Tears In My Eyes av Ke$ha. Eller så har jo Taylor Swift mange fine og nye sanger nå da ; )

 •  Hvor finner du all den faktaen? Hvor jeg finner all fakataen kan jeg ikke svare deg på. Men det handler bare om å finne de rette sidene. Søke mye på google osv.. Det var det jeg måtte gjøre først, helt til jeg fant sidene jeg nå bruker.

 •  Team Edward eller team Jacob? Hvorfor?
  Jeg er ingen av delene, klarer ikke å bestemme meg for hvilket team jeg er, så jeg har valgt Team Switzerland.

 •  Boka eller filmen? Jeg synes bøkene er best, fordi det står så mye mer i de, og du får alt beskrevet bedre. Men elsker jo filmene også!

 •  Hvordan er favoritt filmen din av serien? Hvordan den er? Favoritt filmen min av serien er så langt Eclipse, det er en kjempe fin film, som inneholder humor, spenning, kjærlighet. Alt på en gang. Noe jeg liker..

 •  Hvem er favoritt personen din i filmene? Jeg har falt for Alice Cullen, jeg liker henne så godt at jeg skulle ønske henne var søsteren min. Jeg får liksom en følelese av at hun er søsteren min i bøkene, fordi hun er som en søster for Bella. Hun er bare helt enestående.. Også er det jo hovedpersonene, Edward, Bella og Jacob da, de er jeg også veldig glad i, selvfølgelig!

 •  Hvem er kjekkest; Jacob/Taylor eller Edward/Robert? Uff.. Det er så vanskelig å velge, men må kanskje si Edward/Robert. Synes han var kjekkest fra begynnelsen, men har egentlig i det siste syntes at Jacob/Taylor har blitt kjekkere.

 •  Hvem liker du best av Jasper og Emmett ? Hvorfor ? Jeg liker Emmett best, fordi Jasper er på en måte ikke så mye med og holder seg liksom litt på avstand pga. at han ikke klarer helt å kontrolere seg ovenfor Bella.. Og Emmet er tøffere og er, tror jeg, mer som en bror for Bella, enn det Jasper er. Jeg liker egentlig bare Emmett best!

 • hvem like du best av jacob og Edward <3 å hvem holder du med?
  det er ikke lov å si "sveits"!!!!
  Det klarer jeg ikke å svare på. Jeg er Team Sveits, klarer ikke velge. Men liker kanskje Edward best...

 • Jeg fikk og en del flere spørsmål, men det var spørsmål som liksom ikke handlet noe om hva jeg synes osv.. Mer sånne spørsmål fra boka. Så valgte å ikke svare på de, siden selv om jeg er en stor Twilight fan, så kan jeg ikke øyefargen på alle i bøkene og sånn ; )


 • >Hva synes du om svarene?

  >Svarte jeg bra nok, eller var det noen du synes jeg burde svart mer på?

10 kommentarer

Stine♥

30.des.2010 kl.18:14

bra svart :)

twilight0news

30.des.2010 kl.18:59

Stine: Takk:)

Tone

31.des.2010 kl.14:27

Jeg er også team sveits:)

linn christine <3<3

31.des.2010 kl.14:45

men det er ikke noen sang fra new moon som heter Impossibility?

men det er en sang som heter possibility

twilight0news

01.jan.2011 kl.15:59

linn christine: Jeg beklager at jeg skrev feil, jeg mente possibility ; )

twilight0news

01.jan.2011 kl.16:10

Tone: Det er bra! Team Sveits er best <3

Kristine

24.jan.2011 kl.14:50

Du er noen du ikke svarte på !!!! :-)

twilight0news

24.jan.2011 kl.16:49

Kristine: Hvilke sp.mål mener du? :)

Kristine

26.jan.2011 kl.18:11

De du kallte tenke spørsmål!

twilight0news

26.jan.2011 kl.18:22

Kristine:Ja, jeg beklager at jeg ikke svarte på alle sp.målene som var fra boken osv.. Men det hadde liksom ikke noe om hva jeg synes om Twilight, men mer sånne sp.mål som var fra bøkene ;)

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

14, Gran

Hei! Jeg er ei jente på 14 år som blogger om Twilight. Jeg bare elsker Twilight. Jeg bruker meste parten av dagen min på å finne fakta om twilight stjernene og lese bøkene. Er du en stoor fan av Twilight, og vil finne ut masse mer om det. Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får nyheter og fakta om Twilight og Twilight-stjernene hver dag. Håper du leser bloggen min, og jeg blir veldig glad hvis du kommenterer den ;)<3 En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits