Anna Kendrick i Interview Magazine

Her er ett lite utdrag, der hun snakker om Twilight.
                                                                                                                
            

BANKOFF: Twilight: Eclipse kom ut tidligere i sommer. Er de utgivelsene ekstra belastende for deg, fordi de er så høy-profil?

Kendrick: Nå vet jeg hva jeg gjør, så det er enklere. Med andre film, er du inn nytt territorium, så det er ganske annerledes å være involvert i noe hvor det er de samme karakterene, og de samme menneskene. Du vet hva du kan forvente deg ut av premierer og presse og sånt. Så det er egentlig ganske hyggelig, fordi du ikke får så mye rutine i denne jobben, og det er faktisk ganske av interessant. Det er som en årlig fest eller noe.

BANKOFF: Har dere begynt å gjøre noe arbeid på filmingen ...?

Kendrick: På Breaking Dawn? Jeg vet ingenting. Jeg bokstavelig talt vet ingenting.


>Hva synes du om utdraget?


Det ble masse hvite streker i teksten, men det gikk desverre ikke å ta det bort.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

twilight0news

twilight0news

14, Gran

Hei! Jeg er ei jente på 14 år som blogger om Twilight. Jeg bare elsker Twilight. Jeg bruker meste parten av dagen min på å finne fakta om twilight stjernene og lese bøkene. Er du en stoor fan av Twilight, og vil finne ut masse mer om det. Ja, da burde du besøke denne bloggen ofte. Her får nyheter og fakta om Twilight og Twilight-stjernene hver dag. Håper du leser bloggen min, og jeg blir veldig glad hvis du kommenterer den ;)<3 En ekte Twilight fan: -En ekte Twilight fan vet at Stephenie Meyer har skrevet alle bøkene. -En ekte Twilight fan kan skrive "Twilight" uten problemer. -En ekte Twilight fan kan svare på hva som helst angående Twilight. -En ekte Twilight fan snakker ikke om annet en Twilight. -En ekte Twilight fan har en vegg dekket med Twilight plakater. -En ekte Twilight fan har denne på profilen sin

Norske blogger

Kategorier

Arkiv

hits